СТРОИТЕЛНА ФИРМА РИЛА

СТРОИТЕЛНА ФИРМА РИЛА

ул. Цар Освободител 98
Кюстендил,
България
22.6895883
42.2791406
UserLikes
Име: СТРОИТЕЛНА ФИРМА РИЛА
Адрес: Кюстендил, ул. Цар Освободител 98
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://rila-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство и обзавеждане
Дейност:

Цялостно строителство - от изкопните работи до обзавеждането

Ключови думи: строителна фирма, строителство, алуминиева дограма, pvc дограма, строителна механизация
  • Бетони и разтвори

    Предлагаме производство на различни видове бетон и строителни разтвори, които се произвеждат под постоянен контрол и спазване на всички изисквания на БДС EN 206 -1:2002/ HA: 2008.
  • Асфалтови смеси

    Строителна фирма Рила е оборудвана с нова асфалтова база eTOWER 2000, модел 2014 с производителност 150t/h.
    Произвежданите от фирмата асфалтобетонови смеси отговарят на съвременните стандарти за устойчивост и качество.
    Освен стандартните асфалтови смеси се произвеждат и асфалтова смес с полимерно модифициран битум, както и студена асфалтова смес.
  • Елементи за промишленото строителство

    В строителна фирма Рила се произвеждат всички видове стоманобетонни елементи по номенклатурата за промишлено строителство като колони, греди, ферми, фасадни панели и др., както и изготвяне на елементи по индивидуални проекти на нашите клиенти.
  • Метални конструкции и изделия

    Строителна фирма Рила произвежда широка гама от леки и тежки метални конструкции и елементи. Фирмата има богат опит както в изработката на метални конструкции, така и изработка на промишлени халета, сгради и метални изделия. Разполагаме с модерно оборудване и екип от квалифицирани специалисти, които ще се погрижат за доставката и монтажа на вашата поръчка.
    Строителна фирма Рила предлага изработване на конструкции по заявка и проект на клиента.

    Някои от произвежданите елементи са:
    • Ферми
    • Навеси и козирки
    • Огради, оградни пана
    • Метални халета
    • Парапети, врати
    • Закладни части
    • Фасади
  • Предварително напрегнати греди

    От 2014 г. Строителна фирма Рила произвежда предварително напрегнати стоманобетонни греди. Фирмата разполага с 3 стенда за напрягане на стоманените въжета, чиято сила на напрягане е до 800 тона. Прилага се предварително напрягане преди бетонирането чрез предварително опъване на високоякостната армировка (въжета). Дължината на пистите за производството е 92 метра, което позволява създаването на греди с различни размери според нуждите на клитентите. Предварително напрегнатите стоманобетонни греди са подходящ елемент за строителството на промишлени сгради, мостове и други.

    Фирмата произвежда предварително напрегнатитете стоманобетонни конструкции според основните правила и изисквания за изпълнение, които са в съответствие с действащите в момента национални и европейски норми и стандарти.
  • Бетонови изделия

    Фирма Рилa се е утвърдила като един от най-големите производители в Югозападна България в производството на разнообразна гама бетонови и вибропресовани продукти. Изделията са произведени от инертни материали и свързващи вещества от Кюстендилския регион. Pазлични пластификатори и химически добавки се използват за подобряване на характеристиките и подсилване на качествата.
    Всички продукти се произвеждат съгласно Европейски продуктови стандарти, както и според изискванията на БДС. Въведена е Система за производствен контрол, интегрирана със Системата за управление на качеството ISO 9001:200.


  • Добавъчни материали

    Преработката на добавъчните материали за бетон, асфалт и настилки – пясък, чакъл и фракции от трошен камък се извършва от Трошачо-миячна сортировъчна инсталация на територията на производствената база в село Копиловци. От последвалото сортиране се отделя пясък и фракция от 0 до 4 мм, от 4 до 8 мм, от 8 до 12 мм, от 12 до 16 мм и от 16 до 22 мм.





 

Открийте ни в Google+