СТРОИТЕЛНА ФИРМА РИЛА

СТРОИТЕЛНА ФИРМА РИЛА

ул. Цар Освободител 98
Кюстендил,
България
22.6895883
42.2791406
UserLikes
Име: СТРОИТЕЛНА ФИРМА РИЛА
Адрес: Кюстендил, ул. Цар Освободител 98
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://rila-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство и обзавеждане
Дейност:

Цялостно строителство - от изкопните работи до обзавеждането

Ключови думи: строителна фирма, строителство, алуминиева дограма, pvc дограма, строителна механизация

За нас

Строителна фирма Рила е създадена през 1991 година от Александър Малинов – професионалист, с дългогодишен опит в строителството. Успехът в цялостното изпълнение на първите обекти, от изкопните работи до обзавеждането, дава основа за разрастване на фирмата, както с персонал и механизация, така и със създаването на базата за собствено производство. Компанията започва да се развива бързо след придобиването на бившия Домостроителен комбинат за стоманобетонни конструкции в с. Копиловци през 2004 год., който е на площ от 170 декара.


Фирмата днес разполага с капацитет за предлагане на цялостна гама от строителни дейности и продукция, от които строителният пазар има необходимост. Централизираната структура на управление позволява на компанията да изпълнява с независим и индивидуален подход всеки един проект, с цел оптимални резултати. Това очертава като основни предимства гъвкавостта, пълният контрол върху всички дейности и самостоятелното изпълнение на всички етапи от строителния процес.


И все пак, най-голямата ценност на компанията са хората – високо квалифицирани професионалисти и служители с дългогодишен опит. Фирмата изгражда и развива капацитета на служителите и специалистите си, приспособявайки ги към все по- взискателните конкурентни условия на съвременния пазар.





 

Открийте ни в Google+